Capitolul 8 Deea pov.

Happy life with you

Totul e perfect ce pot sa imi mai doresc de la viata? Dar stai,el e viata mea.Ultimile saptamani sunt parca scoase din viata altcuiva,sunt minunate,parca sunt in paradis,Alex este paradisul meu.Il iubesc asa de mult incat mi-as da viata pentru el,as face orice doar ca el sa fie fericit si sa ii vad acel zambet minunat pe fata.
Il ador,il divinizez,e zeul meu,e micul meu Adonis,o parte rupta din Rai coborata special pentru mine.
Zilele petrecute cu el sunt…nici macar nu pot explica,saruturile lui,mangaierile lui,sopatele lui,parul,ochii,parfumul lui care ma face sa ma topesc,totul,totul la el ma face sa ma simt iubita,protejata,frumoasa,pentru prima data in toti acesti ani ma simt frumoasa,nu ma mai simt o “tocilara”.
La patinaj ma descurc din ce e in ce mai bine,peste o saptamana se desfasoara Concursul National,si am niste emotii de imi vine sa lesin. La scoala am revenit la normal,notele sunt bune,nici macar nu stiu cat o sa tine fericirea asta,viata mea acum e aproape perfecta! Nu pot sa mai cer nimic cand am tot ce ma face fericita,langa mine in aceeasi casa.
-Dra.Petrescu ne puteti spune ce propozitie este asta? Profu de logica ma intreba amuzat.
-Poi toti sunt S si S sunt P! am inceput sa rad,apoi ma acompanie si clasa,bine inteles de prostia zisa de mine.
-Bina Dra. fi atenta la ora,nu mai lasa gandurile calatoare sa zburde libere.
-Da sa traiti! Am ras din nou si am inceput sa scriu tot ce era pe tabla.
Logica,ultima ora,si ieseam ,il intanlneam din nou pe Alex,nu mai am rabdare,e ca aerul pentru mine,ca medicamentul meu pentru astm(ceea ce nu am).
Ora s-a sfarsit mai greu decat credeam,daca nu se suna cred ca mai aveam putin si saream la prof.
Am iesit pe poarta liceului,si acolo spijint de gard,era el.Zeul meu,era imbracat in niste blugi gri,si un tricou alb mulat.
Nu am mai rezistat si am alergat spre el,sarindu-i in brate si sarutandu-i buzele ca mierea.
Am plecat de mana spre Herastrau,ne plimbam in liniste tinandu-ne de mana,era innorat afara,era placut,ma simteam bine alaturi de el.Mana lui popsita usor pe talia mea imi facea ca flutarsii din burta sa se agite si sa imi faca sa imi bubuie inima in piept.
Aleile erau pustii,ici colo vedeai cate un cuplu, plimbandu-se ca noii,la fel de indragostiti,cu multe vise,si multe sperante.
La un moment dat a inceput sa ploua,picaturi,mari au inceput sa cada pe pielea noastra,parca ne topea unul in celalt.
M-a luat in brate si a inceput sa ma invarta in ploaie.Radeam,defapt amandoi radeam,ploia nu incetea sa cada din cer,era rece si cadea nemilos pe trupurile noastre infierbantate.M-am departat de el si am inceput sa alerg pirn ploaie cu pantofii in mana.
-Prinde-ma daca poti!
-Asa faci ha? Treci incoa’ scoprie mica ce esti!
Am inceput sa alerg din ce in ce mai repede in timp ce calcam in balti facute de picaturile ce cadeau nemilos pe asfalt.La fiecare 5 secunde ma uitam in spate si observam cu stupoare ca se apropia din ce in ce mai mult.Ah la naiba!Nu am observat piatra din fata mea si m-am impiedicat.Am asteptat sa fac cunostiinta cu pamantul,dar nu fost asa,in schimb doua brate puternice ma prinsera de talie si ma trasera in bratele lui puternice.
-Te-am prins! Mi-am ridicat fata ca sa ii intalnesc ochii,iar ce am vazut m-a facut aproape sa lesin.
Ochii lui mocneau de iubire,de sinceritate,adoratie,si aveau o sclipire jucausa ceea ce nu imi suna a bine.Si am aflat.
In urmatoarele secunde buzele lui se zdrobira de ale mele,formand un sarut salbatic,frenetic,de imi inmuiau picioarele. Mainile mele au mers direct in parul lui,jucandu-se cu firele lui matasoase,in timp ce mainile lui se plimbau ametitor de repede pe spatele meu.Buzle noastre se uneau si se miscau innebunitor avand propiul lor ritm,ce-i drept ametitor,dar imi placea.
Am inceput sa alegram spre casa,dar nu stiu care mai era rostul,oricum eram uzi pana la piele asa ca nu mai conta acum acea mica ploaie.
Cand am intrat in casa,am fugit repede spre dormitor unde m-am schimbat apoi ma-m dus in sufragerie unde m-am asezat pe canapea langa Alex.
-Stii,nu inteleg cum reusesti sa te schimbi asa repede!ma pisicesc eu cand el ma i-a in brate.
-Eh,si cu tine acum secret barbatesc! A da? Bineeee.
-Stii,ne uitam si noi la un film? Voiam sa vad un film,cu el,voiam sa ii simt bratele protectoare in jurul meu,voiam sa ii simt respirastia pe fata mea,voiam fiecare particica din el.
-Da,o idee buna,ce film vrei??
-Hmmm ce zici de Destinatie finala? Aveam chef de un film de groaza,sincer,habar nu aveam de ce.
-Ok,Destintatie finala sa fie atunci! M-am ridicat de pe canapea si i-am spus.
-Tu cauta Dvd-ul in raft,iar eu ma duc sa fac niste popcorn ok? Am plecat de acolo si m-am dus in bucatarie unde am luat un pachet de popcorn pentru microunde,am desfacut ambalajul,am pus continutul intr-un bol,spoi am setat cuptorul la 200 de grade.
Cat timp floricelele pocneau in microunde am luat doua pahare si o sticla de pepsi,apoi dupa ce s-a facut si popcornul am mers cu toate in camera.
-O seara de film perfecta,alaturi de tine!te iubesc. Am pus paharele si bloul de popcorn pe masuta de cafea si m-am asezat din nou in bratele lui.
-Si eu te iubesc! Apoi a inceput filmul.
Ok poate am spus ca vreau un film de groaza dar asta e prea de tot,e prea sangeros,si ihh ma inspaimanta.Stateam ghemuita in bratele lui Alex,in timp ce corpul imi tremura de frica.
-Iubita,ti-e cam frica….
Ce?? De unde si-a dat seama…nu nu o sa ii fac placerea sa ma vada speriata uite asa!!
-Mie…Ha! glumesti nu? mie nu mi-e frica….
-Sigur..hai uite-te la film.
Se lasase linistea intre noi,iar pe fundal nu se auzea decat melodia sinsitra de la film,a urmat o scena ingrozitoare,unu plin de sange a venit in spatele fetei si a lovit-o cu cutitul.
-Aaaaauuu!!! Ah la naiba a patit ceva? Te rog spune-mi cu nu e adevart filmul ala!!
-AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! Am tipat ca disperata pana l-am vazut pe Alex cum rade de mine,ah idiotuleee vezi tu!
-Esti un prost, dobitoc, idiot, cretin, fraier , incult,incompetent…bagami-as..ahh ce m-ai speriat..nu esti sanatos ,nebunule ,idiotule ,egoistule…. Am inceput sa il injur in toate felurile care imi veneau acum in minte,lovind-ul cu palmele in piept….cum cacaoa mea sa gandit el sa ma sperie asa!! E inconstient??
El nu avea nici o treba radea cu lacrimi baiatul!
-Eh,bagami-as…pana aici ti-a fost ,pisico ! A zis intoercandu-se si strivindu-si corpul de al meu.E nebun? El chiar nu vede ce efect are asupra mea? Imi trebuie tot controlul pe care il am in mine sa nu sar pe al acum!
-Ce o sa-mi faci ?
-Ai de ales..ori mergi cu mine in club in seara asta ori eu ma duc in club si tu stai singura. Oh ce sa faca ma? Sa mearga in club fara mine? Unde sunt toate pitipoancele alea care saliveaza dupa el ? Nici o sansa!
-Ok… nu ai nici o sansa sa mergi singur!M-am strecurat de sub el si m-am ridicat de pe caneapea.
-Ma duc sa imi caut ceva de imbracat,in 30 de minute ne vedem aici in sufragerie,sa fii gata babe! Am tulit-o in dormitorul meu rascolind dressingul de zece mii de ori pana sa gaesc ceva pentru club,dar cum astazi viata imi surade am gasit insfarsit cu ce sa ma imbrac.
Mi-am luat niste blugi scurti foarte stramit pe mine,un maiou negru cu cateva gaurele si cu doua buze unde scria “Kiss Me”
Mi-am luat in picoare sandalele mele negre cu platform,apoi am plecat sa trag o privire spre olginda. Parul mi l-am prins intro coada de cal si l-am ciufulit putin,apoi m-am machiat cu putin negru si alb,putin mascara,luciu de buze si totul era gata.
Cu inima bubuindu-mi in piept mai rau decat o bomba cu ceas m-am indreptat spre sufragerie.
Ajunsa acolo raman statuie,chiar era Alex? Doame arata ca un inger in blugii aia negrii si trivoul ala care era extreme de stramt si imi lasa o priveliste cu muschii lui de mama,mama.
Cand m-a vazut a cascat gura,ceea ce ma facut sa rosesc un pic.
-Ce zici? Desii se vedea dupa privirea lui ca ii placea voiam sa aud asta din gura lui.
-eu..a…cred ca am facut o schimbare de planuri..ce ar fi sa mergem in clubul”dormitor”? La dracu,oricat de excitanta era propunera mai bine mergeam in club mai intai.
-Nici nu ma gandesc..hai odata. L-am tras afara din casa si am pornit spre clubul “Gossip” nu am facut prea mult pana acolo,si cand am ajuns am fost intampinati de Robert si de nimeni alta decat Mirela,frate fata asta nu are ce face? Pe bune?
Se apropie de noi cu mersul ei de piti,si se oprii fix in fata mea.
-Tu ce cauti ma rog frumos aici? Nu ai carti de sters de praf? Ok am crezut ca are si ea un dram de minte,dar se pare ca ii lipseste si ala.
-Nu draga,am venit in club cu iubitul meu.vre-o problema? Mirela facu ochii cat cepele si fata I se inrosii de furie.
-C..cum? off fata asta are nevoie de un control auditiv.
Am lasat-o acolo ca o stana si am intrat toti 3 in club.
Acolo atmosfera era WOW,numai buna de dansat! Tocmai incepuse melodia lui Dony Temptation,ador melodia asta!
L-am tras pe Alex in ringul de dans unde dansau toti si am inceput sa ma misc langa el.
Miscarile lui ma innebuneau la prorpiu dar nu m-am lasat mai prejos.M-am lipit de el si am inceput sa ma las incet in jos frecandu-mi fundul de el.
Ma lua de talie si ma strivi de el,in timp ce limba lui se juca pe gatul meu.Oh doamne,ma tortureaza,nu e correct.
M-am desprins de el ,si am inceput sa dansez unduindu-mi corpul in ritmul muzici in timp ce el se freca de mine.Pe bune vrea sa ma inebuneasca? Daca da,ii reuseste de minune.
La sfarsitul melodiei l-am tras spre bar.
-Hai sa ne luam ceva de baut,sunt cam fierbinte! I-am spus muscandu-mi buza de jos.
Dup ace am baut ceva rece si am mai dansat putin,ne-am retras pe o canepea si am inceput sa ne sarutam…dar nu dura prea mult activitatea nostra.
-Hei voi…ia linistiti-va putin! am auzit vocea DJ-ului. Avem un invitat special in seara asta..este in Bucuresti pentru cateva zile…are un concert maine,pana atunci,este aici,acum..gata sa cante pentru voi…VESCAAAAAN!!!! CINEE?? O doamne,Vescan e aici? Nu se poate visez?
-Hei! Salut! Hai,schimbati fetele astea ca suntem aici sa ne distram,nu-i asa?
-Daaaaaaaaaaaaa!!!! Am strigat eu impruna cu multimea din club.
-Iti place Vescan?
-Glumesti? Il ador. Dar cand am vazut ce fata face- Ca artist prostutule.
– Ok…as vrea sa stiu ce melodie vreti?
-Ultima ploaieeeee!!! au strigat ma multe voci.
-Ultima ploaie…ugh..Ligia nu e cu mine,…dar daca gasesc o fata care sa cante cu mine atunci e ok. Sa vedem…cine are voce? Am ridicat mana cu speranta.
-Canti?
-Cum sa nu!
-Prea multe..am nevoie decat de una…ia sa vedem ..TU! zise Vescan si arata spre…Mirela?! si sunt curios cum canti…TU! arata spre mine. O,da eu si Mirela! Buna idee.
-Cum te numesti? rasuna vocea lui Vescan in microfon.
-Mirela si o sa te fac praf tarfa! Mdea atitudine de tarfa…
-Oho..deja va cunoasteti….tu banuiesc ca nu te numesti „tarfa”…
-nu..numele meu e Andreea…dar prietenii imi zic Deea.
-TE IUBESC! A strigat Alex din multime.
-Si eu ! si i-am trimis un pupic.
-OK ,Deea…deci…publicul vrea Ultima ploaie… Mirela..poti sa canti putin din ca zice Ligia?
-Aaaa…da sigur…oricum cant mai bine ca jegul asta de persoana
Mirela a inceput sa cante,iar eu ma abitneam sa nu imi duc mainile la urechi.
-UUUUUOOOOOO!!! au strigat mai multe voci de baieti si fete…
-Ok,Mirela…acum…Deea…sa te auzim. Mi-am luat inima in dinti si am inceput sa cant:
-Ploua,tu nu esti sa m-ascunzi,ca de-obicei tu n-ai timp sa m-asculti…Ploua,in sufletul meu ploua,Plouaaa…Vorbesc cu tineeeeee…..
Vescan a inceput sa cante impreuna cu mine,si apoi a urmat refrenul:
-„Lasa,lasa ploaia sa cada/Vocea iubirii intr-o zi n-o sa mai taca/Lasa ,la cerul sa cada/ Ingerii sa planga pentru ultima dataaaa”
La sfarsitul melodiei Alex a urcat pe scena,si m-a sarutat salbatic de fata cu toti cei din club.
-Ohoooo…porumbeiii,..bravo prietene….e de pus in vitrina fata…va sta bine impreuna…acum coborati si asteptati-ma 30 de minute. zise Vescan.Ok nu credeam ca o sa fie asa de treaba!
Dupa ce am coborat dupa scena ne-am indreptat spre locul nostru,unde surpriza Mirela statea si dadea din picior ca o vaca.
-Deea,esti asa o tarfa! Pardon? Unde se credea? Intr-o oglinda?
-Pardon? Cred ca nu te vezi bine papusa! Tarfa esti tu cu mata’!
-Cum indraznesti! Tocilara,afurista care fura iubitii de la alte fete! Ok asta voia sa fie o fraza?
-Uite ce Mirela,ce a fost intre tine si Alex a fost,nu pot sa sterg cu buretele,dar resemneazate fat-o nu mai e al tau!
-Ascuta-ma bine Deea,ridica mana sa imi dea o palma dar i-am prins-o la timp.
-Nu,asculta-ma tu pe mine Mirela,sa nu mai indraznesti sa ridici vre-odata palma la mine ca o sa o incurci!
-A da? Nu stiam! Se ratoii ea ca o tarfa pe centura.
-DA,si acum poti sa pleci ca poluezi aerul! Am trecut pe langa ea si ne-am indreptat spre bar. In 30 de minute a aparut si Vescan.
-Salut!
-Salut! Alex dad u mana cu el.
-Buna! Am zis si eu bagandu-ma in seama cu ei,ce? Eu sa stu pe tusa?

-Deea…esti buna. canti foarte bine. nu te-ai gandit niciodata la o cariera in muzica? Neah nici pe departe,eu prefer patinajul.
-De fapt,fac patinaj artistic.
-Doar nu ai de gand sa-ti irosesti talentul ..sau ai de gand sa canti doar pentru…
-Alex! Se preznta el.
-Deci,vei canta doar pentru Alex sau vei lasa Lumea sa te auda…
-Nu stiu…
-Orice ai de gand sa faci,la muzica ma refer…te implor…nu o da pe prostitutie muzicala. Nici nu aveam de gand!
-Nu,sa traiti! Am inceput sa radem dand uitarii intamplarea cu Mirela.
-Ce bei? L-a intrebat Alex pe Vescan.
-Mai intrebi? sa curga berea.
-Asa frate,
-Baitii astia! Mi-am dat ochii peste cap amuzata.Alex ma saruta si se intoarse din nou sa discute cu Vescan,am ras in seara asta de m-am prapadit,Vescan e un tip foarte de treaba,se cunoaste ca nu are fite de vedeta.
Era 4 dimineata cand am decis ca e timpul sa mergem acasa,numai ca nu era asa usor pe cum credeam,alex mergea pe 7 carari in timp ce eu ma chinuiam sa il tin pe un drum corect.
Cand am ajuns acasa am intrat in ea sarutandu-ne patimas,si-a dat tricoul jos pana am ajuns in dormitor.Cand am ajuns in camera,mainile lui se plimbau pe sub tricoul meu lasand dare arzande,facandu-ma pe mine sa uit de tot si de toate.
-Te iubesc,mi-a soptit dupa ce m-a lasat sa respir.
-Si eu te iubesc,Alex…Foarte mult. Enorm.
-Deea-s-a despartit de mine pentru a ma privii in ochi-vrei? Oh stiam déjà ce vrea,inima imi bubiua si sangele imi clolcotea in vine la ideea de a face sex cu el,era tot ce mi-am dorit pana acum,numai ca am o mica problema,habar nu am ce trebuie sa fac,stiu in ziua de azi e o rusine sa fii virgina la 18 ani ,dar eu pur si simplu nu am vrut sa o fac pana nu imi gaseam iubirea,iar acum ca am gasit-o simt cum sangele imi clocteste in vene la fiecare atingere,sarutare,sopate,pur si simplu ma innebuneste. Sunt nebuna dupa el,iar asta nu mai e o noutate penrtu mine.
-Nu stiu..adica…nu stiu cum se face… Obrajii imi erau rosii,oh la naiba,de ce nu pot sa spun si eu odata ce gandesc? De ce nu pot sa fiu la fel de tupeista ca tarfa de Mirela?
-Of,iubire…esti virgina?
-MDA…. te rog doamne sa nu ma respinga,nu as suporta una ca asta.
-Atat vreau sa faci: sa-mi spui sa ma opresc.
-Nu! n-am sa fac asta.simteam cum ma infierbant si cum incet incet imi pierd controlul coprului.
Mi-am strvit buzele de ale lui,voiam sa ii arat nerabdarea din mine ce ma macina la fiecare secunda trecuta,sa vada cat de mult il doresc,cat de mult il iubesc,sa vada cum pielea mea tanjeste dupa atingerea lui,sa faca dragoste cu mine toata noaptea,sau ma rog cat a mai ramas din ea.
Mi-a dat maieul jos, si a asteptat putin,vazand ca nu ripostez imi dadu si sutienul jos,nu stiu de ce dar se pare ca inhibitia disparu de tot,tot ce voiam acum era el,il voiam pe el cu toata fiinta mea.
Mainile mele arzande se odihneau pe pieptul lui,am inceput sa le las in jos pana am ajuns la buric,doamne cat il voiam,adoram sa ii simt putinul par ce il are pe pipet.
I-am desfacut usor nasturii de la blugi si am lasat pantalonii sa ii cada pe solduri,si vai ce muschii avea pe abdomen,clar am murit si acum sunt in rai,e imposibil ca acest inger sa fie al meu,si sa ma vrea pe mine.
La fel a facut si el mi-a dat blugii jos,in scurt timp ramanand amandoi goi unul in fata celuilalt,ma intinse usor pe spate si imi saruta buzele arzande.
-Iubita ,esti sigura?-voia sa ma innebuneasca? Pentru ca ii reusea de minune-Nu vreau sa te ranesc in vreu fel.
-La dracu ,fa-o odata. Nu mai rezistam,simteam ca am sa imi pierd capul daca nu o face mai repede.
Mi-a desfacut picioarele si m-a saruta.Mi-a lasat buzlele umflate,arzand dupa sarutuirile lui in timp ce el cobora cu buzele lui umede pe gatul meu,apoi pe sani,eram din ce in ce mai infierbantata,pielea mea ardea in timp ce inima mea batea de zece mii de ori mai tare decat deobicei.
A intrat incet in mine in timp ce pielea mea vibra sub el,cand a ajuns la himen s-a oprit! Fuck! De ce a facut asta? Nu mai pot rezista! M-am lasat in jos,m-a sarutat frenetic apoi ai intrat cu totul in mine! Am scancit in fata durerii,era usutratoare si ardea ca dracu.Dupa putin timp totul a devenit normal.
Alex se misca in mine incredibil de innebunitor,ne-am rasucit,iar acum el era deaspura mea,dupa putin timp Alex gemu de placere si am stiut ca terminase,dar actul in sine inca nu se terminase.
Ne-am rasucit din nou si acum eu eram desaupra lui,doamne miscarile lui ma innebuneau,dupa cateva minute de extaz pur,mi-am lasat capul pe spate si am gemut cuprinsa de spasmele placerii.
-Esti perfecta din toate punctele de vedere. Ma saruta din nou cu pofta.
-Iti multumesc…si te iubesc.
-si eu te iubesc foarte mult iubirea mea. Mai mult decat ti-ai putea tu imagina.
O lacrima imi cazu pe obraji,iar el mi-o sterse cu buzele lui de catifea,lasand inca o dara arzanda in locul in care trecusera buzele sale.
-Nu pot sa-mi vad inima plangand.
-Te iubesc..si as mai continua cu metafore o vesnicie dar mor de oboseala.
-Somn usor ,viata mea.
-Somn usor ,iubire.
Am adormit ca un prunc un bratele lui Alex,unde ma simteam ca acasa.Aceasta seara a fost una dintre cele mai frumoase. Sa ma dariuesc lui trup si suflet,a fost demential,il iubesc mai mult ca pe orice,este primul barbat din viata mea,si sper sa fie si ultimul.

Capitolul 8 Alex pov.

Fericire.

Am gasit-o in sfarsit.Nu e perfecta si a fost nevoie de sacrificii pentru a ajunge la ea dar e asa placut sa o simti. Te simti bine,te simti implinit,desi probabil nu totul este in regula. Poate nu toti or sa se bucure ca eu o am dar de ce sa-mi pese? E minunata,e ceea ce am dorit mereu sa am. A fost nevoie de lacrimi pentru a o avea dar acum ca e la mine nu-mi mai trebuie altceva. E bucurie,implinire,euforie,liniste,claritate,toate la un loc. Asta e ceea ce am obtinut. O am pe ea,am Fericirea.
Deea m-a ajutat sa o gasesc. Nu credeam ca aveam sa mai simt asta de cand a murit tata. Dar,uite ca fata asta,”tocilara” ,persoana de care ma aseptam cel mai putin sa ma indragostesc m-a facut sa regasesc fericirea. Poate ca „baiatul bun” a fost ascuns in mine mereu. Poate ca niciodata nu am IUBIT cu adevarat.Pate ca doar am fost atras de Mirela. Nu pot fi sigur de nimic din toate astea decat de un lucru. Nu am mai simtit pentru nimeni ce simt pentru Deea. Ea nu e ca restul,ea e pur si simplu Ea…e simpla,naturala,desteapta,iubitoare,buna. E fata perecta pentru mine. Nu vreau sa o pierd,sa o ranesc,nu vreau decat sa o fac fericita,pentru ca..crede-ma sa-ti pierzi familia nu-i deloc usor si sanatos.
Acum o asteptam in fata liceului ei,Miguel de Cervantes,planuiam sa mergem in Herastrau sa ne plimbam,sa ne distram,apoi..daca reusesc sa-l coving pe Robert sa adune „gasca” –deja nu simt ca mai fac parte din ea- as vrea sa le-o prezint ca iubita mea,oficial. Ma bucur ca si-a revenit,macar putin. Invata mai bine,se pregateste pentru concursul de patinaj si e foarte buna la asta.
Stand pe banca asta,si privind catre..totul imi dau seama ca am pierdut ani din viata inutil. Unde era Alex ala inteligent,care a terminat Gheorghe Lazar,Mate-info cu 9,30?a,da..era la patinuar,nivela gheata.Aveam vise,le-am inecat in alcool.Aveam sperante,le-am innegrit cu fum. Si acum? Mai am foarte putin si fac 20 de ani,si nu am un servicu sau macar ceva mai bun de facut…
Am auzit zgomote pe holurile liceului asa ca m-am ridicat de pe banca si m-am sprijinit de gardul din fata cladirii. Printesa mea s-a facut zarita. Avea un tricou verde si niste blugi stramti,nergii. Pe langa frumusetea interioara mai era si sexy,ah,fata asta ma innebuneste. M-a sarutat pasional ca de obicei apoi am plecat tinandu-ne de mana spre Herastrau.
Dupa cateva minute am ajuns acolo. Nu-mi placea ca era innorat. Nu poate omu’ sa se plimbe cu iubita ca vine ploaia repede! Imi tineam discret mana pe talia ei. Mai erau si alte cupluri indragostite,ca si noi,ici si colo dar in rest,nu era foarte mare circulatie.
Ne plimbam tinandu-ne de mana cand picaturi amri si reci dde apa au inceput sa cada din cer. Ultima data cand am intalnit-o pe ploaie a fost o seara tragica,ce ne-a schimbat destinul amundorura…acum..acum eram doar noi doi,fericirea si ploaia care acum era prietena noastra,ea ne-a facut sa ne apropiem,ea ne tine legati si acum. As fi vrut sa-i dau ceva sa puna pe ea dar asta ar fi insemnat sa-mi dau tricoul jos,si…hey! Sunt prea sexy ,nu ma pot expune fara sa sara fetele pe mine. – asta n-am fost eu,a fost ego-ul meu.
Am luat-o in brate si am inceput sa o invart. Fata asta manaca? E usoara ca un fulg. Radeam impreuna cu ea.sunetele gingase ce le scoteam,numite rasete,se contopeau,cantand impreuna. O iubesc asa mult,si nu am mai auzit rasul ei de mult…pardon,nu am mai auzit-o razand asa plina de ea,sau tot de virusul asta,fericire…nu am mai auzit-o niciodata. Ploaia inca ne uda,dar cui ii mai pasa? Deea s-a desprins din bratele mele si-a luat pantofii in mana si a luat-o la fuga.
-Prinde-ma daca poti! –striga ea. Oho,vrea provocari?!
-Asa faci ha? Treci incoa’ scoprie mica ce esti!
Alergam in spatele ei,lasand ploaia sa ma conduca la ea,sa-i simt din nou pielea sub mainile mele…eram din ce in ce mai aproape de ea cand..bineinteles,s-a impiedicat. Nici nu incercam s-o fac pe supereroul dar,din reflex m-am intins dupa ea si am prins-o spre surprinderea amundorura.
-Te-am prins! Trebuia sa repet ca sa constientizez ca nu am lasat-o sa faca contact cu asfaltul.
M-a privit in ochi,acelasi lucru facand si eu…e asa dulce,acei ochi maronii imi spuneau ca ma iubeste asa cum si eu o iubesc pe ea…imi placea sa o privesc dar buzele mele tanjeau dupa ale ei asa ce le-am implinit dorinta ,sarutand-o. Asa,cu ea in brate ,cu plaoia cazand peste trupurile noastre lipite,cu buzele noastre dansand impreuna …asa v oiam ca timpul sa ingete..sa nu se termine niciodata aceasta clipa. Si-a infasurat mainile in parul meu iar eu le miscam pe ale mele pe spatele ei. sarutul devenea mai salbatic si pasional la fel ca ploaia ce se intetea devnind torentiala.
Cu greu m-am dezlipit de ea si am inceput amundoi sa alergam spre casa. era ca in ziua aceea cand aergam cu tata din parc spre casa,sa nu ne prinada mama uzi…desi parcul era la doua blocuri distanta noi eram uzi ..pana la urma ,mama a ajuns prea deveme si a vazut hainele…. Realizam ca ma desprindeam de realitatea frumoasa si era de rau. am continuat sa alerg pana ce am ajuns in casa. Am fugit in dormitor schimbandu-ma repede…nu voiam sa mai stau departe de ea.
-Stii,nu inteleg cum reusesti sa te schimbi asa repede! zise Deea cand statea in bratele mele pe canapea.
-Eh,si cu tine acum secret barbatesc! -mie unu nu mi se pare mare lucru…
-Stii,ne uitam si noi la un film?
-Da,o idee buna,ce film vrei?? -imi place ideea dar totusi aveam alte planuri pentru seara asta dar daca ea vrea film,film sa fie.oricum dupa film mergem si asa baietii ies la 10 jumate.
-Hmmm ce zici de Destinatie finala?
-Ok,Destintatie finala sa fie atunci! – imi place isee de film horror cu iubita in brate.
-Tu cauta Dvd-ul in raft,iar eu ma duc sa fac niste popcorn ok?
Deea a plecat in bucatarie iar eu m-am ridicat sa caut DVD-ul…foarte usor,le avea in ordine alfabetica. M-am asezat pe canapea asteptand ca ea sa vina su popcornul..imi facuse pofta.
-O seara de film perfecta,alaturi de tine!te iubesc. zise dupa ce aseza bolul de popcorn si paharele pentru pepsi.
-Si eu te iubesc! ..am spus apoi a inceput genericul scary al filmului.
Dupa ceva timp am observat-o pe Deea care era foarte speriata…nu a vrut ea horror? ma rog,statea in bratele mele si tremura..am strans-o mai tare in brate.
-Iubita,ti-e cam frica….
-Mie…Ha! glumesti nu? mie nu mi-e frica….
-Sigur..hai uite-te la film.
Se facuse liniste totala doar melodia de fundal a scenei respective,banuiam ca urma ceva rau. asa era : protagonista tocmai fusese lovita cu un cutit de unu cu sange pe fata cand eu am strigat:
-Aaaaauuu!!!
-AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! tipa Deea sarind din bratele mele.
Frate deci avea o fata de neuitat…era speriata,ingrozita ,terifiata…
-Esti un prost, dobitoc, idiot, cretin, fraier , incult,incompetent…bagami-as..ahh ce m-ai speriat..nu esti sanatos ,nebunile ,idiotul ,egoistule…
continua ea sirul de insulte lovindu-ma cu palmele ..zici ca ma jucam cu o pisica dintr-aia care miauna si face ca toti dracii si incearca sa te zgarie dar nu are gheare prea mari. ea dadea si ma insulta si eu ma prapadeam de ras…
-Eh,bagami-as…pana aici ti-a fost ,pisico ! am zis intorcandu-ma si strivindu-mi corpul de al ei …ea era pe canapea cu mine deasupra ei,nu avea scapare.
-Ce o sa-mi faci ? intreba ea intrand in jocul meu.
-Ai de ales..ori mergi cu mine in club in seara asta ori eu ma duc in club si tu stai singura.
-Ok… nu ai nici o sansa sa mergi singur!Ma duc sa imi caut ceva de imbracat,in 30 de minute ne vedem aici in sufragerie,sa fii gata babe!
„Babe” auzi la ea…am chicotit si m-am intors pe calcaie ducandu-ma spre dormitor…deci..cu ce ma imbrac?…am scos in viteza o pereche de blugi nagrii cu modele de cusaturi foarte marfa ,un tricou alb cu niste desene graffiti ..nu intelegeam ce era in fata doar in spate scrie „Hip-Hop”..,m-am dus in baie si „mi-am facut freza”…adica mi-am ciufulit putin parul si l-am dat cu foarte putin gel. M-am incaltat cu adidasii mei „Nike” si m-am dus sa o astept pe Deea. Telefonul meu a inceput sa sune: „sa fii ce vrei tu sa fii,nu ce vor altii/ sa faci ce vrei tu sa faci,nu ce fac altii/ sa gandesti cum gandesti tu,nu cum o fac altii” l-as mai fi lasat pe Vescan sa cante( ati vazut / auzit ce melodii marfa are tipu’) darera Robert asa ca am raspuns.
-Hai frate,ce faci,vii?
-Da,ba,vin dar cu Deea.
-Cu toci?..faci cum vrei dar s=ar pute sa fie si Mirela..adica mai mult ca sigur.
-Ma pis pe ea de tarfa…
-Faci cum vrei frate,nu uita..Gossip.
-Da frate,ne vedem acolo
-Pa.
-Ceao.
Am inchis si atunci a aparut si Deea. WOW..mi-a cazut fata cand am vazut-o era asa sexy: Avea o pereche de blugi scuri..in pula mea..erau mai mult boxeri ,si ii lasau la vedere picioarele alea ….asa..maieul ii facea niste sani,mama-mama,si mai scria si „Kiss me”..cum sa nu..imediat. Platformele din picioare o faceau si mai inalta…
-Ce zici?
-eu..a…cred ca am facut o schimbare de planuri..ce ar fi sa mergem in clubul”dormitor”?
-Nici nu ma gandesc..hai odata.
off…tre’ sa mai imi pun oft’n cui cu Deea. Am plecat impreuna,luand taxi-ul catre club. nu a durat mult pana am ajuns la usa. nu am apucat sa intram caci tocmai i-am vazut pe Robert si pe restul,inclusiv Mirela…
-Tu ce cauti ma rog frumos aici? Nu ai carti de sters de praf?
Am vrut sa intervin dar data trecuta Deea s-a descurcat bine asa ca am lasat-o sa preia controlul
-Nu draga,am venit in club cu iubitul meu.vre-o problema?
Vai,ce marfa suna…
-C..cum?
Hai mai da-o dracu ca a auzit destul de bine..a ramas acolo ,inca procesaand informatia…avea hardu’ prajit sau ce pula mea…iar noi am intrat in club. Atmosfera incendiara trebuie stinasa cu bere rece apoi reincalzita cu whiskey si…nu am apucat sa fac nimic..Deea m-a tras p ringul de dans miscandu-se provocator langa mine pe melodia lui Dony,Templation.OK,creier in alerta..incendiu. ce bine danseaza frate…a da? faci talnte cu mine? Am prins-o de talie si am lipit-o de mine plimbandu-mi limba pe gatul ei..sa vedem daca-i convine excitarea in public. dupa asta am inceput sa dansam ..foarte apropiati,miscandu-ne simultan in ritmul muzicii. Sincer ,aveam nevoie de asta..imi lipsise „ieseala” in club.
-Hai sa ne luam ceva de baut,sunt cam fierbinte! – imi zise Deea muscandu-si buza de jos ,cand s-a temrinat melodia.
Oh,stai acolo draga mea…nu..stai mai cuminte ca e loc public,ce Dumnezeu! gandeam eu ..adica,serios e prea sexy fata asta..cred ca a innebunit deja baieti de pe aici,dar ea era a mea…ceea ce ma aduce inapoi la: daca nu stai acolo cuminte te ia mama lu proces verbal…ma bag pe abstinenta daca ma tradezi de data asta!
Mi-am luat o bere rece le la bar…Deea un Pepsi,hai ca tre’ sa ia si ea ceva alcool…bine,nu sa-si puna in cap da un Garrone,ceva nu strica..ma rog ..treaba ei.
Am mai dansat cateva melodii…si danseaza al dracului de bine si de e excitant. Oare a cata bere era asta..a 5-a…hmm….al dracu sa fiu..nu le-am numarat…oricum ,acum ne sarutam de mama focului,cu mana mea pe piciorul ei….bine,poate mai sus…pe fund.
-Hei voi…ia linistiti-va putin! am auzit vocea DJ-ului. Avem un invitat special in seara asta..este in Bucuresti pentru cateva zile…are un concert maine,pana atunci,este aici,acum..gata sa cante pentru voi…VESCAAAAAN!!!!
Am auzit bine sau e de la bere? frate e bestial….wow…abia astept sa-l au live.
-Hei! Salut! Hai,schimbati fetele astea ca suntem aici sa ne distram,nu-i asa?
-Daaaaaaaaaaaaa!!!! M-am auzit ,pe mine si restul clubului strigand,incluziv Deea.
-Iti place Vescan?
-Glumesti? Il ador. imi raspunse ea si observa fata de gelos pe care o aveam. Ca artist prostutule.
– Ok…as vrea sa stiu ce melodie vreti?
-Ultima ploaieeeee!!! au strigat ma multe voci.
-Ultima ploaie…ugh..Ligia nu e cu mine,…dar daca gasesc o fata care sa cante cu mine atunci e ok. Sa vedem…cine are voce?
mai multe maini s-au ridicat inclusiv a Deei.
-Canti?
-Cum sa nu!
Bause ceva? eu nu as avea curaj sa urc acolo.
-Prea multe..am nevoie decat de una…ia sa vedem ..TU! zise Vescan si arata spre…Mirela?! si sunt curios cum canti…TU! acum arata spre Deea…oh,va fi interesant.
Mirela canta bine dar totsi nu avea vocea Ligiei…cred ca nici nu stia versurile.
-Cum te numesti? rasuna vocea lui Vescan in microfon.
-Mirela si o sa te fac praf tarfa!
-Oho..deja va cunoasteti….tu banuiesc ca nu te numesti „tarfa”…
-nu..numele meu e Andreea…dar prietenii imi zic Deea.
-TE IUBESC! Am strigat
-Si eu ! a zis si ea si mi-a trimis un pupic.
-OK ,Deea…deci…publicul vrea Ultima ploaie… Mirela..poti sa canti putin din ca zice Ligia?
-Aaaa…da sigur…oricum cant mai bine ca jegul asta de persoana- se infuria ea pe acolo in timp ce Vescan chicotea „suntem ce aceeasi lungime de unda frate” am gandit.- „Ploaua,tu nu esti sa m-asc..ascunzi ..ca de-obicei tu n-ai timp sa m-asculti…ploua..”
Avea o voce urata…
-UUUUUOOOOOO!!! au strigat mai multe voci de baieti si fete…
-Ok,Mirela…acum…Deea…sa te auzim (sarmanul baiat,isi punea toate sperantele in ea )…te rog..fa-o bine ..
-Ploua,tu nu esti sa m-ascunzi,ca de-obicei tu n-ai timp sa m-asculti…Ploua,in sufletul meu ploua,Plouaaa…Vorbesc cu tineeeeee…..
WOW…ce bine cantaaaaa…..s-au auzit multe urale din partea multora…si din partea mea bineinteles. negativul a inceput si vocea lui Vescan a strabatut microfonul,boxele si corpul meu. oricat mi-ar fi placut melodia si versurile lui Vescan ..tot refrenul m-a emotionat:
-„Lasa,lasa ploaia sa cada/Vocea iubirii intr-o zi n-o sa mai taca/Lasa ,la cerul sa cada/ Ingerii sa planga pentru ultima dataaaa” vocea Deei imi curgea direct in suflet.
Spre sfarsitul melodiei nu am mai rezistat si am urcat pe scena sarutand-o patimas .
-Ohoooo…porumbeiii,..bravo prietene….e de pus in vitrina fata…va sta bine impreuna…acum coborati si asteptati-ma 30 de minute. zise Vescan – e de treaba tipul.
Am coborat de pe scena de mana cu Deea,fusese incredibila acolo..stralucea,ca o adevarata vedeta..intrecea cu mult pe Ligia…ee..da’ trebuia sa strice cineva momentu’. Jos ne astepta Mirala dand din picior…se credea in filme sau unde?daca ma mai enerveaza mult ,cat sunt eu impotriva lovirii unei femei,juc ca-i fut una sa ma tina minte.
-Deea,esti asa o tarfa! – hai ca i-o dau,zau.
-Pardon? Cred ca nu te vezi bine papusa! Tarfa esti tu cu mata’! – asa iubita,spune-o!
– -Cum indraznesti! Tocilara,afurista care fura iubitii de la alte fete!…Hmmm…cum ar fi mai bine cu dreapta sau cu stanga…sau sa dau cu dosul palmei…
-Uite ce Mirela,ce a fost intre tine si Alex a fost,nu pot sa sterg cu buretele,dar resemneazate fat-o nu mai e al tau! – cata dreptate are…d’aia o iubesc.
-Ascuta-ma bine Deea.. – a ridicat o mana sa o loveasca. bine..poate vrea sa se trezeasca chiala,fara 2 dinti in gura sau vreo jumatate de an in spital…
-Nu,asculta-ma tu pe mine Mirela,sa nu mai indraznesti sa ridici vre-odata palma la mine ca o sa o incurci! – Doamne…e atat de tare Deea …
-A da? Nu stiam! – normal ca nu stiai proasta dracu.
-DA,si acum poti sa pleci ca poluezi aerul!
Deea m-a luat de mana si ne-am indreptat spre bar.Acum stateam cu Deea la bar..eu beam un whiskey iar ea…tot Pepsi..a dracu bautura e asa greu de inghtit?In orice caz l-am vazut pe Vescan apropiindu-se.
-Salut!
-Salut! am zis dand mana prieteneste. WOW. e tare ,sunt prieten cu Vescan…
-Buna! zise si Deea.
-Deea…esti buna. canti foarte bine. nu te-ai gandit niciodata la o cariera in muzica?
-De fapt,fac patinaj artistic.
-Doar nu ai de gand sa-ti irosesti talentul ..sau ai de gand sa canti doar pentru…
-Alex, i-am zis.
-Deci,vei canta doar pentru Alex sau vei lasa Lumea sa te auda…
-Nu stiu…
-Orice ai de gand sa faci,la muzica ma refer…te implor…nu o da pe prostitutie muzicala.
-Nu,sa traiti!
am ras impreuna…era placut dupa disputa cu Mirela.
-Ce bei? l-am intrebat.
-Mai intrebi? sa curga berea.
-Asa frate. am ras impreuna – doar eu si el.
-Baietii astia…zise Deea dand ochii peste cap.
m-am dus si am sarutat-o. Am baut vreo 2-3 bewri cu Vescan,am ras,ne-am imprietenit…era super tare tipu…de gasca. Prieteniii mei au accdeptat-o destul de bine pe Deea. era 4 dimineata si am decis ca e timpul sa mergem si noi acasa.
Nu ne-a luat mult sa ajungem ..bine eu eram dus rau..m-am rupt in seara asta…imi bag pula,vedeam in ceata dar tot splendida era Deea. Am intrat in casa sarutandu-ne. AHHH! iar ma aprindeam. Ete frantz ..daca vrea bine,daca nu…d’aia mi-a dar Dumnezeu maini.. .deci daca nu raman la LA-LA-LA BAH! vorba lu’ Vescan. Mi-am dat tricoul jos in timp ce o sarutam si mergeam spre dormitor. De ce nu spunea nimic? Am ajuns in dormitor..mainile mele se plimbau pe spatele ei pe sub maieu, A gafait deoarece nu incetasem sarutul.
-Te iubesc. I-am soptit in ureche.
-Si eu te iubesc,Alex…Foarte mult. Enorm.
-Deea, -am departat-o pentru a o privi in ochi- Vrei?
-Nu stiu..adica…nu stiu cum se face…
Vedeam in ochii eu Dorinta,rusine ,confuzie.
-Of,iubire…esti virgina?
-MDA….
-Atat vreau sa faci: sa-mi spui sa ma opresc.
-Nu! n-am sa fac asta.
Si-a strivit buzele de ale mele aprinzand flacara din mine. I-am dat foarte repede maieul jos. am lasat-o putin mai moale dandu-i sansa sa spuna „nu”…nu a facut-o…sarutand-o in continuare i-am desfacut sutienul…din nou,nu a zis nimic. eu eram deja captivad ce frumusetea ei,de trupul eu de zeita.Mainile ei se odihneau arzande pe pieptul meu dezgolit..am simtit cum degetele ei coboara,cand a ajuns in zona buricului parca ceva in mine a explodat…voia..sunt sigur de asta. Mi-a desfacut blugii iar acestia au cazut usor de pe solduri ..la fel am facut si eu: i-am desfacut blugii apoi am scapat amundoi de lenjeria intima,de inhibitii si ne-am aratat trupurile asteptand fiecare sa fie descoperit de celalalt. Arata prea bine ca sa nu o intind usor pe pat si sa nu ii sarut fiecare particica a corpului. era timida..observam asta din mimica corpului. Eram deasupra ei si ii sarutam buzele senzuale…
-Iubita ,esti sigura? – trebuia sa o ma intreb o data…o iubeam prea mult ca sa o ranesc. – Nu vreau sa te ranesc in vreu fel.
-La dracu ,fa-o odata.
de cand pula mea aveam retineri in a dezvirgina o fata? OK, deci i-am desfacut picioarele si am sarutat-o din nou,apoi am coborat sarutul pe gat si sani…nu ma pricepeam la romantisme dar…OK,gata,o fac. Am intrat usor in ea,nu voiam sa o doara. Am ajuns pana la bariera himenului si am brut sa ma opresc dar ea s-a apropiat si mai mult de mine. Am sarutat-o pasional apoi am spart-o.A gemut. Am stat nemiscat inauntrul ei sperand ca nu o doare foarte rau. Apoi miscarile trupurilor nostre au venit de la sine. Ma miscam inauntrul ei si era al dracului de placut. Ea gemea dar nu cred ca de durere ci de placere. Am fost primul barbat in viata ei sper ca voi fi si simgurul. Era minunata.Trupul ei de nimfa sa unduia acum deasupra mea facandu-ma sa ma simt ..in extaz. Ne-am rasucit iar eu eram acum deasupra ei.Ii mangaiam si sarutam trupul in timp ce ma miscam ritmic in interiorul ei. Am simtit orgasmul cum se apropie si am gemut de pacere. In pula mea am uitat de prezervativ ..cat de fraier pot fi. Hai ca nu mai conteaza am decis sa-mi fac griji de asta mai tarziu. ne-am rasucit din nou iar Deea era din nou deasupra. Sunetele scoase de ea ma faceau sa ma simt mandru..nu mi-am iesit din mana. A dat capul pe spate scotand un sunet puternic. Hai ma ca sunt bun…duc fetele la apogeu. Scena noastra de dragoste nu a mai durat mult. Eram amundoi epuizati.
-Esti perfecta din toate punctele de vedere. i-am zis si am sarutat-o.
-Iti multumesc…si te iubesc.
-si eu te iubesc foarte mult iubirea mea. Mai mult decat ti-ai putea tu imagina.
I-am zarit o lacrima curgandu-i pe obraz. am sters-o cu buzele mele.
-Nu pot sa-mi vad inima plangand.
-Te iubesc..si as mai continua cu metafore o vesnicie dar mor de oboseala.
Avea dreptate…era ora 5 jumatate..deci…te rog.
-Somn usor ,viata mea.
-Somn usor ,iubire.
Mi-a spus si a adormit cu capul pe pieptul meu. Asta clar a fost cea mai buna zi din viata mea si dupa mult timp am adormit cu zambetul adevarat pe buze.
L-am visat pe tata. Mi-a zambit si mi-a zis ca am facut cea mai potrivita alegere si ca e mandru de mine. Acum sunt chiar FERICIT.